Top

Biopeeling gezichtsbehandeling

Voor wie?

De biopeeling gezichtsbehandeling is een effectieve behandeling, die gegeven wordt in de betere, gespecialiseerde schoonheidssalons. De biopeeling richt zich op pure huidverbetering, het wordt daardoor zeer gewaardeerd door klanten met huidproblemen of met een iets onrustige huid. Tevens een perfecte anti-ageing behandeling, om preventief de huid gezond en stralend te houden


Effectief bij:

Acne en onzuiverheden
Anti-ageing, Anti rimpel behandeling    

Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid

Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker

Grove poriën

Fijne lijntjes en rimpels

Vette, glimmende huid 

Littekens, striae


Wat is Biopeeling?

2B Biopeeling is een kruidenpeeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering.
Deze biopeeling behandeling is gericht op het verwijderen van de dode cellen bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B Biopeeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en natuurlijke ingredienten van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!

 

Welk resultaat kunt u verwachten?

De huid wordt diep gezuiverd, de celstofwisseling opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn veel gladder en pigmentvlekken verminderd. Een spectaculair resultaat waarbij uw huid er direct goed uitziet. Het verwijdert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al direct duidelijk zichtbaar.
 

De behandeling

De biopeeling is een behandeling waarbij we;

 • De huid reinigen met producten op uw huid aangepast
 • Wenkbrauwen harsen/ epileren
 • Dieptereiniging van de huid, dwz verwijderen van alle oneffenheden als puistjes, meeëters, gerstekorrels, talgophopingen, verstopte poriën etc.
 • De biopeeling wordt verwarmd en vervolgens in de huid ingemasseerd
 • Masker naargelang uw huidtype
 • De behandeling wordt afgesloten met verzorgende en beschermende producten

Duur: 60/70 minuten
 

Advies:

Herhaal de biopeeling iedere 4 à 6 weken.
Bij speciale gelegenheden als een bruiloft, feest o.i.d. plan dan uw biopeeling zo'n 10 dagen voor de belangrijke datum. 
 

Tip:

Combineer de biopeeling met een Matrigel massagemasker op basis van algen. Dit geeft een extra moment van ontspanning dankzij de heerlijke massage. Naast de extra ontspanning verzacht het de prikkeling van de biopeeling bij gevoelige huiden, bovendien een extra hydratatie voor de droge vochtarme huid.  Duur van de combinatiebehandeling is dan ongeveer 90 minuten    

 

Nazorg 2B Biopeeling:

Omdat de 2B Biopeeling nog 10 dagen in uw huid doorwerkt geven wij u graag enkele tips: 

 • Drink 1,5 tot 2 liter water per dag.
  Zo voert u de afvalstoffen af. Wanneer u niet voldoende water drinkt kunt u door afvalstoffen last krijgen van huidonzuiverheden of hoofdpijn. Ook kan uw huid wat roder worden. Daarom is het belangrijk om veel water te drinken de dag na de behandeling.
   
 • Gebruik de producten van 2B Biobeauty voor een optimaal resultaat.
  U behaalt hierdoor snellere en mooiere resultaten, en beperkt ook de kans op en evt. allergische reactie.
 • Vermijd 10 dagen na de biopeeling zonnebaden (vakantie of zonnebank).
  Uw huid is na een 2B Biopeeling bezig zich te vernieuwen. Als u onder de zonnebank gaat, loopt u het risico dat het teveel wordt voor uw huid. Als u gevoelig bent voor overpigmentatie kunt u zelfs pigmentvlekken ontwikkelen. Vermijdt daarom het zonnebaden de eerste 10 dagen na de behandeling. Een biopeeling ondergaan de dag voor vertrek naar een zonnige vakantiebestemming, is dus geen goed idee.
 • Gebruik een beschermende en verzorgende Sun Block.
  Sluit uw dagverzorging af met de 2B Bio Defense (sun block) om zo uw huid optimaal te beschermen tegen vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.
   
 • Scrub bij lichte schilfering van de huid.
  3 à 4 dagen na de biopeeling behandeling kunt u een lichte huidschilfering opmerken. U kunt dan de huidvoorzichtig scrubben met de 2B Bio Gommage. Vervolgens brengt u een masker aan naargelang uw huidtype.

     

Prijslijst:

Voor een lijst met onze behandeltarieven KLIK HIER
#ffffff;">Schoonheidsspecialist schoonheidssalon de beautysalon schoonheidsinstituut een schoonheid salon, praktijk instituut in Den Haag 's-gravenhage delft. Voorburg leidschendam den haag omgeving haaglanden scheveningen? Beauty specialist www.cleophee-nanda.nl en www.pupawebwinkel.nl biopeeling biologische diepte peeling kruidenpeeling huidverbetering huidproblemen probleemhuid probleemhuiden
    Acne littekens pigmentvlekken rimpels