Wimperpermanent iCurl 

Wekenlang mooie gekrulde en langere wimpers zónder wimperextensions?
De iCurl wimperpermanent zorgt voor een open blik door de ogen optisch te vergroten. 

Voor wie het dagelijks krullen van de wimpers met een wimperkrultang, of het aanbrengen van dikke lagen mascara een hele klus vindt, biedt deze revolutionaire methode dé oplossing!

De iCurl wimperpermanent zorgt namelijk na slechts één behandeling van nog geen 20 minuten al gedurende meerdere weken voor opvallende resultaten.

 

Hoe werkt het?

Onze schoonheidsspecialiste begint door de juiste maat wimperpermanent-klem voor uw wimpers uit te kiezen. Ze let hierbij op de maat van de wimpers en de grootte van de ogen. De schoonheidsspecialiste brengt een dun laagje wimperpermanent-vloeistof aan op de klem, en plaatst het op uw oog, zo dicht mogelijk op de haargrens aan.

Voorzichtig schuift ze het 'rekje' omhoog, en klikt dit vast zodat de wimpers in één keer op de juiste plaats komen te liggen en bedekt worden met de wimperpermanent-vloeistof.  Dit blijft 5-8 minuten zitten. Daarna wordt het klemmetje losgehaald en de overtollige wimperpermanent vloeistof verwijderd. 

Vervolgens wordt de wimperpermanent 'setting lotion' op de klem aangebracht, en deze weer over de wimpers geschoven. Dit blijft 8 minuten inwerken. De klemmen worden weer verwijderd, en de wimpers gereinigd.

Hoe lang je plezier van het resultaat van je wimperpermanent zult hebben, hangt o.a. af van de dikte en de stugheid van de wimpers. 

 

Nazorg en veiligheid wimperpermanent

Veiligheid staat in onze schoonheidssalon voorop. Daarom zal de schoonheidsspecialiste vooraf informeren naar evt. medische klachten. 
In een aantal gevallen is het niet mogelijk de iCurl wimperpermanent toe te passen. Bijvoorbeeld alopecia of chemotherapie, conjunctivitus (pus, rode ogen) of bindvliesontsteking.

Gedurende de eerste 24 uur na een wimperpermanent moeten de wimpers droog blijven en mag er geen mascara gebruikt worden. Gebruikt ook geen waterproof mascara omdat dit nadelige invloed heeft op de hechting van de wimperpermanent, gebruik een mascara op waterbasis. 

 

Duur:

20 minuten. Uw wimpers worden vanaf de haarwortel gelift door gebruik te maken van een ingenieus innovatief systeem waarbij de wimpers eenvoudig en effectief gepermanent worden. In totaal duurt de wimperpermanent ongeveer 20 minuten. Dus met een half uur staat u met prachtig gekrulde wimpers weer buiten!

Advies: 

De levensduur van menselijke wimpers bedraagt circa 100 dagen en daarna vallen ze uit. 
Herhaal de wimperpermanent daarom iedere twee maanden om het optimale resultaat te behouden.

 

Onze tip: 

Combineer deze behandeling met het verven van de wimpers voor een spectaculair resultaat!
 

Prijslijst: Voor een lijst met onze behandeltarieven KLIK HIER
Wimperpermanent schoonheidsspecialist wimpers permanenten schoonheidssalon beautysal
on Den Haag 's-Gravenhage Rijswijk Voorburg Delft Leidschendam
Geen producten