Top

Massages

Een massage is goed voor totale ontspanning zowel mentaal als fysiek. Massages bestaan uit verschillende grepen daardoor word er aan  elk deeltje van de spier aandacht besteed.
 

Wellness massage

Nieuw in onze schoonheidssalon is de ‘’Wellnessmassage’’. Bent u toe aan een momentje voor uzelf of heeft u last van een vastzittende rug of vermoeide spieren? Geniet dan van de nieuwe Wellnessmassage.
De Wellnessmassage zorgt ervoor dat u zowel fysiek als mentaal totaal kan ontspannen.
Naast het ontspannende gedeelte van de Wellnessmassage stimuleert deze massage de bloedcirculatie in de spieren, maakt de gewrichten en spieren soepeler, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.
Er zullen verschillende massagetechnieken worden gebruikt in de Wellnessmassage een aantal voorbeelden hiervan zijn: Lomi lomi, Shiatsu, Sportmassage, Polariteit en Hot-Stone massage.

De Wellnessmasage bestaat uit drukpunten, stevig masseren en het losmaken van de knopen in de spieren en vervolgens ontspannende lange wrijvingen over de spieren om de afvalstoffen af te voeren. De Hot Stone gebruiken we als laatste dat zorgt voor de totale ontspanning en doorbloeding van de spieren.
Aarzel niet en gun uzelf deze heerlijke massage onder het genot van een lekker kopje thee en rustgevende muziek!

Hot Stone massage

Een hotstone massage is een massage waarbij word gemasseerd  met warme stenen.  De stenen die worden gebruikt zijn basaltstenen. De stenen worden verwarmd voor de massage en hebben een temperatuur van ca. 45 graden. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. De gebruikte stenen zijn afkomstig uit de zee rond Hawai. Eb en vloed hebben er voor gezorgd dat de stenen glad, rond en wat plat geworden zijn.
De stenen worden geplaatst op het lichaam en vervolgens met lange strijkbewegingen gaan we het lichaam masseren. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. Door de stenen op specifieke plaatsen te leggen, kan het warmte-effect ook doelgericht toegepast worden, bijvoorbeeld op koude plekken of plekken die aandacht nodig hebben.
 

Ontspanning massage

Massage kan allerlei klachten zoals rugpijn, stijve spieren, stress en slapeloosheid voorkomen en verminderen. Door klassieke methodes toe te passen in de ontspanningsmassage als het kneden, strijken en het behandelen van drukpunten en spieren ontspant het gehele lichaam en ontstaat er een betere doorbloeding. Door een de betere doorbloeding komt de stofwisseling op gang en worden afvalstoffen afgevoerd.
Na deze massage voelt uw lichaam totaal ontspannen aan.
De massage zorgt voor een goede balans tussen lichaam en geest!