Top

Micro-needling Mesotherapie
Micro-needling is de nieuwste methode waarbij trillende micronaaldjes in verschillende richtingen over de huid bewogen worden. Met de Dermapen worden microperforaties in de huid gemaakt waardoor werkzame stoffen diep kunnen doordringen. In combinatie met verschillende ampullen die klinish getestte ingredienten bevatten kan er een zeer gerichte behandeling worden uitgevoerd. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine tijdens deze behandeling door de huid zelf geactiveerd. Micro-needling is een zeer effectieve huidvriendelijke behandeling en is uitermate geschikt om met de 2B Biopeeling te combineren. 

[Button: Boek direct uw afspraak, of lees hieronder verder]

Voor wie?

Micro-Needling is een behandeling geschikt voor mensen die de huid willen verbeteren en verstevigen. De behandeling d.m.v. de derm pen is zeer effectief bij:

- Fijne lijntjes en rimpels

- Littekens (na bv acné of brandwond)

- Zonbeschadiging

- Grove huidstructuur/ verwijde poriën

- Striae / buikstriemen (bv na snelle groei of zwangerschap

- Huidverslapping

- Pigmentstoornis

 

Werking van de Micro-needling therapie d.m.v. derm pen:

De derm pen maakt d.m.v. een disposable naaldmodule met twaalf verticaal op en neer gaande micro-naaldjes minuscule kanaaltjes in de huid. Deze kanaaltjes zijn onzichtbaar voor het blote oog, maar activeren op gecontroleerd wijze het natuurlijke herstelproces dat in de diepere huidlagen op gang komt. Door deze prikkeling in het onderhuids bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij en zorgen voor een aanmaak van nieuw collageen en elastine. 

1. Versteviging van de huid + vermindering reliëf

De bindweefselcellen worden geprikkeld om nieuwe bindweefselvezels aan te maken. Door deze stimulatie van onderhuids bindweefsel merkt u al na enkele micro-needling behandelingen dat uw huid steviger en gladder wordt. Huidreliëf dat ontstaan is door acne littekens en rimpels 

 

Duur:

Afhankelijk van het te behandelen gebied. De behandeling is opgedeeld in verschillende zone’s:
Target Treatment                           15 minuten
Medium Zone                                  30 minuten
Grote Zone                                       45 minuten
Combi (Gezicht + hals)                       60 minuten
Combi (Gezicht + hals + décolleté)    75 minuten
Biopeeling incl Micro-Needling        80 minuten

Advies:

Afhankelijk van het te behandelen gebied. 
Een Micro-Needling kuur is wekelijks of twee wekelijks. Voor het beste resultaat zult u dit 4 tot 6 wekelijks moeten herhalen.
Na een kuur is het aangeraden elke 4 weken een behandeling te ondergaan.

Tip:

Voor het optimale resultaat kunt u de behandeling combineren met een Biopeeling behandeling.
Dit kan met een Target treatment of Medium Zone tijdens de zelfde behandeling en bij grotere zone’s zijn de behandelingen apart te boeken, met twee weken ertussen.