Top

Pedicure

Staat u op goede voet met... uw voeten?

 


Waarom naar de pedicure

Wist u dat zachte, gladde voeten heel gezond en zelfs sexy zijn? Zeker weten. Maar mooie voeten krijgt u niet zomaar. Voor de perfecte voetverzorging moet u bij de pedicure zijn. Onze pedicure behandelt en verzorgt uw voeten. Ook als u helemaal geen klachten heeft, kunt u een keer langs komen. Onze pedicure kan een heerlijke voetmassage geven, gebruikt een lekkere crème en heeft tips om ze in topvorm te houden. Gewoon eens extra aandacht voor uw voeten.
 
Voetverzorging staat erg in de belangstelling. Op tv zijn er spotjes voor allerlei voetproducten, zoals pleisters en crèmes. Dat komt omdat veel mensen last hebben van voetklachten. Voetklachten komen ook bij jongeren steeds vaker voor. Dat kan te maken hebben met de schoenen die u draagt. Ook kunt u last hebben van voetschimmel. U kunt het oplopen in douches en zwembaden. Andere klachten zijn – niet schrikken! – likdoorns, teveel eelt, ingroeiende teennagels en zweetvoeten. Heeft u ook wel eens last van de voeten? Dat is heel normaal en prima te behandelen.

Maak een afspraak bij onze pedicure Lianne in onze praktijk in Den Haag, tel: 070-3225007. U bent van harte welkom in onze praktijk, ook zonder doorverwijzing van uw huisarts.
 

Extra redenen om naar de pedicure te gaan

Omdat u uw voeten graag wilt laten zien, bijvoorbeeld 's zomers, in een open schoen, in het zwembad, op het strand. 
Omdat u uw voeten eens wilt verwennen. Ze werken er elke dag hard voor, uw voeten. Maar komen meestal aandacht te kort.
Omdat u een verzorgd uiterlijk en gezondheid gewoon belangrijk vindt. Dat gaat tot en met de voeten.
Omdat u graag sport. De voeten zijn de gangmakers bij het sporten. Een goede conditie betekent ook gezonde, goed verzorgde voeten.
Omdat u last heeft van de voeten. Veel mensen hebben vaak last van zweetvoeten, voetschimmel en ingroeiende nagels. Daarmee blijven rondlopen is niet verstandig.
 

Onze pedicure aan het werk

Naast het verwennen van uw voeten, verlost onze pedicure u van ongemakken en helpt u bij het voorkomen ervan. Ook adviseren wij u graag over de beste verzorging van uw voeten. Indien nodig verwijzen we u door naar huisarts, specialist of podotherapeut.

Inspectie

Eerst bekijkt de pedicure nauwkeurig de huid en nagels van uw voeten.

Hygiëne

Voor een optimale hygiëne worden uw voeten gedesinfecteerd. 

Knippen

Zorgvuldig knippen van de nagels, anders dan u dat zelf doet.

Eelt

Weghalen van overtollig eelt, dat verlicht.

Comfort

Het leuke van het pedicurevak is dat onze klanten weer als een kievit naar buiten lopen!

Polijsten

Het polijsten van de nagels: ze mogen weer gezien worden!

Drempelvrees

Drempelvrees is echt niet nodig in onze schoonheidssalon in Den Haag. Gewoon een keer langskomen, dan merkt u het verschil!

Vraag naar onze Scrub, Massage & Intensief voeden

Uw voeten worden zijdezacht door een extra voetmassage uitgevoerd met dode zeezout in combinatie met intensief voedende essentiële oliën. Een weldaad voor uw voeten!

Mooi!

Afhankelijk van uw wensen lakken wij uw teennagels met blanke, gekleurde of versterkende lak.

 

Vader of moeder verrassen?

Stuur uw vader of moeder eens langs onze pedicure om de voeten in perfecte conditie te houden en klachten te voorkomen. Via de linker kolom van onze website kunt u online cadeaubonnen kopen. Deze kunnen naar u, of direct naar de gelukkige verzonden worden als verrassing!