Stage of werken in een schoonheidssalon in Den Haag - Scheveningen?

Vacatures

Cléophée & Nanda huidverzorgingspraktijk is een bekende schoonheidssalon in Den Haag - Scheveningen op het gebied van huidverbetering bij huidproblemen. Wij zijn altijd op zoek naar mensen met relevante cv's op gebied van huidverzorging en specialisaties. 

 
 

Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk zoekt schoonheidsspecialiste!
Full-time of Part-time

 
Schoonheidsspecialiste gezocht! Wij zijn op zoek naar een schoonheidsspecialiste om ons team te komen versterken.
 
Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk is een bekend schoonheidsinstituut in Den Haag - Scheveningen. Met als specialisatie de aanpak van probleemhuiden. Wij geven ook reguliere gezichts- en lichaams behandelingen. Naast het geven van schoonheidsbehandelingen zijn wij (Cosmevision) leverancier voor schoonheidssalons en houden wij ons intensief bezig met het importeren van de cosmeticamerken: 2B BioBeauty, 2B Bright Light, Slice, Sibel, Minceur 2011, Stella en One Minute Manicure. Wij werken elke dag met deze producten. Daardoor hebben wij veel praktijkkennis dat wij graag delen met onze dépositaires die over heel Nederland verspreid zijn.
 
Ons motto is: ‘we share the passion’. Én passie is er! Voor het vak, de producten waarmee we werken en passie voor onze klanten en dépositaires.
Als schoonheidsspecialiste in dienst van Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk verzorg je onze klanten optimaal en bied je ze een moment ter ontspanning.
 

Jouw profiel

Wij zoeken een enthousiaste schoonheidsspecialiste en/of huidtherapeut. Die woonachtig is in Den Haag of directe omgeving. Ben je beschikbaar part-time of full-time (voor minimaal 16 uur per week), onder andere op sommige zaterdagen en 1 doordeweekse avond?
Heb jij een afgeronde opleiding schoonheidsspecialist? Met minimaal 1 jaar werkervaring? Lijkt het je geweldig om deel uit te maken van een dynamische organisatie die sinds 2000 bestaat en nog lang niet uitgegroeid is? Spreekt jou de combinatie aan om te werken voor een schoonheidsinstituut mét een volwaardig importeurs bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 
Wij verwachten dat je zelfstandig gezichts- en lichaamsbehandelingen kunt geven. En dat je er plezier in hebt om cosmeticaproducten te verkopen, via onze praktijk en online via onze webshop. Ook beschik je over gevoel voor service. Jouw klanten gaan verzorgd en ontspannen bij ons de deur uit.
Je combineert het opbouwen van je eigen klantenkring in onze huidverzorgingspraktijk met werkzaamheden voor onze cosmeticagroothandel. Omdat je regelmatig contact met schoonheidsspecialistes zult hebben, is een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en ons vakjargon een must. 

Ons aanbod

In ruil voor jouw inzet bieden wij een creatieve werkomgeving. Waar samen wordt geproost op successen en waar je onderdeel uitmaakt van een klein hecht team. Wij vinden ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk. Daarom geven wij jou de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen, en is de master tot medisch schoonheidsspecialist onderdeel van ons aanbod. We bieden je een marktconform salaris. Dit is afhankelijk van je kennis en ervaring.
 
Interesse?
Stuur dan een sollicitatiebrief met je CV naar:

Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk/Cosmevision
t.a.v. Cléophée van Wigcheren
Kanaalweg 15
2584 CD Den Haag
óf naar: cleophee@cosmevision.nl

Vragen? Voor vragen kun je contact opnemen met Cléophée van Wigcheren op 070-3225007. Ook kun je onze website bezoeken: www.cleophee-nanda.nl en www.cosmevision.nl

 


 Stage

In onze schoonheidssalon begeleiden wij schoonheidsspecialistes in opleiding. Je kunt je ten alle tijden inschrijven voor een stageplaats indien je een erkende opleiding volgt tot schoonheidsspecialiste.
Wij hebben stageplaatsen voor maximaal 2 stagiaires per schooljaar.

Wil je in aanmerking komen voor een stageplek in onze schoonheidssalon? Dan verzoeken wij je om ons een e-mail, met daarin je motivatie en cv, te sturen naar info@cleophee-nanda.nl t.a.v. Cléophée van Wigcheren
 

am den haag omgeving haaglanden scheveningen? Beauty specialist www.cleophee-nanda.nl en www.pupawebwinkel.nl vacature vacatures werk werken baan banen zoek nieuwe baan gezocht schoonheidsspecialist stage stageplaats stageplek stagiair stagiaire stage lopen den haag
Geen producten