Top

Permanente Make-upPermanente make-up 

Steeds meer vrouwen kiezen voor permanente make up (of: permanent make up). En dat is niet verwonderlijk. Met permanente make up zie je er altijd verzorgd uit. Ideaal bij het sporten, zwemmen, in de sauna, voor mensen met gevoelige ogen en mensen die slecht tegen cosmetica kunnen of door achteruitgang van de ogen moeite hebben met een egale, verfijnde en symmetrische make-up aan te brengen. 

Permanente make up bestaat al heel lang, maar de laatste jaren wint het sterk aan populariteit. Dat komt doordat er steeds meer kan en door de toenemende kwaliteit van apparatuur en pigmenten. Ook opleidingsniveau en ervaring zijn van grote invloed op de kwaliteit van het eindresultaat. 
Wij zijn gediplomeerd en hebben ruim 15 jaar ervaring!
 

Mogelijkheden van permanente make-up

Dé manier om er blijvend (3 tot 5 jaar) verzorgd uit te zien, is permanente make up. Door middel van pigmentinbreng zetten we lippen (lipliner) aan en vervolmaken we ogen (eyeliner) en wenkbrauwen (wenkbrauwcorrecties). Ook technieken als contrast-eyeliners behoren tot de mogelijkheden.
Meer dan 15 jaar dagelijkse ervaring in onze salon en het gebruik van de beste pigmenten en apparatuur, garanderen het gewenste eindresultaat. Neem vooral geen genoegen met minder. 
 

Werkwijze van permanente make-up

Heb je interesse in permanente make up, bedenk dan dat goedkoop meestal duurkoop is. Prijsstunters zijn vaak beginners, zonder goede pigmenten en apparatuur. Aanbrengen, verwijderen en daarna nogmaals goed aanbrengen is duurder dan het in één keer goed doen.
In onze schoonheidssalon nemen we de tijd voor je. We luisteren naar je wensen en adviseren je over de specifieke mogelijkheden voor jouw gezicht. Vooraf brengen we handmatig de lijnen aan, zodat je vooraf kunt zien hoe het eindresultaat wordt. Standaard werken wij met dunne naalden. Dat duurt misschien iets langer, maar het werkt veel nauwkeuriger waardoor een mooier, strakker en verfijnder resultaat ontstaat. Uiteraard is een nabehandeling na circa 4 weken bij de prijs inbegrepen.  
 

Prijzen permanente make-up

Onderstaand de prijzen voor het aanbrengen van permanente make up. Deze prijzen zijn inclusief een nabehandeling (bijwerken) na circa 4/6 weken.
 
Permanente make-up wenkbrauwen € 298,50
Permanente make-up lipliner (rand rondom de lippen) € 350,00
Permanente make-up eyeliners onder € 192,00
Permanente make-up eyeliners boven € 236,00
Permanente make-up contrast eyeliner € 175,00

Permanente Make-up Dubbele Eye-liners boven: 
    zwarte lijn met contrastlijn erboven € 411.00
Permanente Make-up bijwerken (bij bestaande perm.make-up) per uur € 60.00
 

Uitgebreide informatie

Veel gestelde vragen

1. Is permanente make up / permanent make up veilig?

Permanente make up (of: permanent make up) is veilig en zelfs mensen met een allergische huid kunnen de behandeling ondergaan. Permanente make up veroorzaakt geen ontstekingen of hinderlijke zwellingen. Je hoeft ook niet dagenlang thuis te blijven na een behandeling. Volg wel onze instructies.

2. Hoe wordt permanente make up aangebracht?

Met een flinterdunne wegwerp-naald wordt een pigmentkleur vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage (= voor altijd) gaat het om inbreng in de bovenste huidlaag.

3. Hoe lang blijft permanente make up zichtbaar?

Na verloop van tijd zwakt de pigmentering af, aangezien het huidvernieuwingsproces gewoon doorgaat. Gemiddeld blijft permanente make up 3 tot 5 jaar mooi zichtbaar.

4. Welke pigmenten gebruiken jullie?

Wij gebruiken in de V.S. vervaardigde pigmenten, die onder continue controle staan van de F.D.A. (de Amerikaanse Keuringsdienst van Waren). De F.D.A. staat bekend als het strengste keuringsorgaan ter wereld. Een veilig idee nietwaar?

5. Wat moet ik doen na de behandeling?

Na de behandeling ontstaan er kleine korstjes. Laat deze zitten tot ze er vanzelf afvallen. Direct na het aanbrengen lijkt de kleur van het pigment donkerder. Pas als de korstjes helemaal zijn verdwenen (meestal binnen een week) is het eindresultaat pas goed zichtbaar. Na circa 4 weken volgt een nabehandeling omdat het pigment in eerste instantie afgestoten kan worden door het lichaam. 

> Download Nazorginstructies permanente make up

6. Doet het aanbrengen van permanente make up pijn?

Helemaal pijnloos is het niet.
Maar door onze moderne apparatuur valt het erg mee. Echt waar!
 
 
 
Permanente make-up permanent make up schoonheidssalon den. Haag Scheveningen praktijk 's-Gravenhage rijswijk, beautysalon beauty praktijk center cosmetische. Tattouage ervaring professioneel www.cleophee-nanda.nl