PUPA MILANO

Deze make-up webshop is door een klein team beautyprofessionals met hart en ziel opgericht in NederlandDat het vandaag de dag een internationaal bekende make-up webshop is, waarbij de bestellingen over de hele wereld geleverd worden, is het bewijs dat je met iets kleins toch iets heel groots kan bereiken. 

Al sinds 1998 werken onze professionele visagisten dagelijks met het make-up merk Pupa-Milano op salon-klanten, en vanaf 2012 ook op het web te vinden voor de online verkoop van de make-up van Pupa-Milano.

Het grote succes van vandaag danken wij aan een extreem gedreven en gepassioneerd team van professionals met de missie om klanten zelfs online te kunnen helpen bij het vinden van de juiste make-up en het maken van de perfecte combinaties.  Non-conventioneel, vernieuwend, spraakmakend en speels
De. Pupa make-up is altijd vernieuwend! Pupa Milano make-up gaat door waar anderen stoppen.

Een internationaal trendteam maakt het make-up merk groot. Met gedurfde introducties, passend in de tijdgeest. Pupa heeft allure, is trendsettend en ultramodern. Pupa is hét make-up merk voor vrouwen die houden van design en kwaliteit een vanzelfsprekendheid vinden. De make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, hypoallergeen, niet op dieren getest en heeft een hoog pigmentgehalte. Met de kleurvastheid zit het dus gegarandeerd goed.

Vandaar dat veel bekende Nederlanders Pupa make-up via hun visagisten ontdekken en Pupa make-up nu onderdeel is van-niet-te-missen-must-have’s. De make-up collectie van Pupa is groot.


Wie Pupa make-up eenmaal ontdekt, is verkocht!