Top

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage
 

Wanneer een bindweefselmassage ?
De bindweefselmassage zorgt ervoor dat de doorbloeding en stofwisseling  verhoogt wordt.  Hierdoor verbeterd de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt . Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee steviger wordt.


Het is een goede behandeling ter verbetering van lijntjes en verslapping van de huid in het gezicht. Ook voor littekens is deze behandeling zeer geschikt. De bindweefselmassage wordt als voorbehandeling op de rug uitgevoerd, daarna kunt u een keuze maken uit decolleté, hals of het gezicht.

 

Wat is bindweefsel?
Bindweefsel komt voor in alle delen van het lichaam. Het scheidt de huid van onze spieren en pezen in ons lichaam. Het verbindt en ondersteund organen, gewrichten en spieren, vult tussenruimtes en zorgt voor het dichten van wonden (littekenweefsel). Het onderhuids bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voeding- en afvalstoffen.

 

De behandeling:

Voor optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Wij bieden de behandeling aan in kuren van 12 behandelingen. Naarmate de kuur vordert gaat de huid er steeds beter uitzien. Het weefsel wordt soepeler, de huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.  De duur van de behandeling is afhankelijk van het gebied dat behandeld word.

 

Bindweefsel in combinatie met de bio peeling of vacuüm zuig apparaat:

Uitstekend geschikt ter verbetering van lijntjes en huidverslapping in het gezicht is de combinatiebehandeling bio peeling en bindweefselmassage.  Ook voor extra aandacht aan rimpels gebruiken wij tijdens deze behandeling een vacuüm zuig apparaat om de fijne rimpels nog beter aan te pakken.

Voor optimaal resultaat bieden wij deze behandeling aan in een kuurvorm van 12 keer. Naarmate de kuur vordert gaat de huid er steeds beter uitzien. Het weefsel wordt soepeler, de huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

 

Prijslijst:
Gezicht  25 minuten €29,50
Kuur  12 behandelingen  € 299,00

 

Indien u een aanvullende verzekering bij uw zorgverzekeraar heeft afgesloten komt u mogelijk in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding. Bekijk hiervoor de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Hierin wordt vermeld of u recht heeft op een vergoeding en aan welke voorwaarden moet worden voldaan om voor een vergoeding in aanmerking te komen.