Bijzonder jubileum voor huidverzorgingspraktijk

4 april 2013 10:43 | Geschreven door: redactie Scheveningse Courant
 
Zaterdag 6 april aanstaande viert de Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk haar 12,5 jarig jubileum. Dit jubileum is volgens één van de twee ondernemers, Cléophée van Wigcheren, door alle omstandigheden méér dan de moeite waard om gevierd te worden. Precies één jaar geleden heeft de destijds 33-jarige compagnon Nanda de strijd verloren tegen kanker.

Bij het 10-jarig bestaan is de gespecialiseerde huidverzorgingspraktijk verhuisd naar een prachtig nieuw pand op de Kanaalweg 15. Na de verbouwing waren de dames met een gedreven team klaar om nog eens 10 jaar de beautywereld op z’n kop te zetten.
Dat het noodlot zo heftig toe zou slaan kwam als een donderslag uit heldere hemel. “Dat we ondanks alles een 12,5-jarig jubileum mee mogen maken, beschouw ik als een eer”, aldus Cléophée van Wigcheren.

Het succes van deze praktijk heeft alles te maken met het streng bewaken van kwaliteit, professionaliteit en een aanstekelijke gedrevenheid. De kracht zit ’m in het doorgaan, dit soort gebeurtenissen aangrijpen om goeie ideeën niet langer uit te stellen maar als ondernemer snel te schakelen.

Inmiddels heeft Cléophée zorgvuldig een kei van een team om zich heen samengesteld, dat samen trots is op de praktijk. Plezier in het werk én onderling staat daarbij op de eerste plaats. “De trouwe klanten, de meesten nog van het eerste uur, maken alles de moeite waard voor ons. Als dank zal het 12,5-jarig jubileum worden gevierd in de mooie tuin van de huidverzorgingspraktijk, op zaterdag 6 april aanstaande van 13.00 tot 16.00 uur.”

Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk
Kanaalweg 15
2584CD Den Haag
Telefoon: 070-3225007
Fax: 070-3225008
www.cleophee-nanda.nl
 


Geen producten