Onze specialisaties


Met een gemiddelde full-time werkervaring van 12 jaar per schoonheidsspecialist, beschikken onze professionals over kwaliteiten om u een unieke belevenis te bezorgen, zonder daarbij het resultaat uit het oog te verliezen.
Resultaatgericht, kwaliteit, effectiviteit, persoonlijk, professioneel... dat is waar het om draait bij de Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk.

 

We zijn gespecialiseerd in probleemhuiden zoals acne behandeling, littekens, pigmentvlekken, overbeharing, rimpels, eczeem, vale rokershuid, couperose.

Naast het behandelen van huidproblemen zijn we ook gespecialiseerd in alle methodes van definitieve ontharing: IPL ontharing, elektrische ontharing, blend en flash. Tevens verwijdering van couperose, fibromen en steelwratjes door middel van coagulatie.

In Permanente make-up hebben we ervaring sinds 2001 en staan dan ook bekend om onze vakkundigheid en professionele setting. We nemen geen genoegen met het snelle grovere werk met als resultaat dikke lijnen of opvallende permanente make-up. Bij Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk kiezen we heel bewust voor zeer verfijnde permanente make-up met veel precizie, subtiele, elegante resultaten in harmonie met het gezicht, uw 'natural beauty' geheim die niet direct op afstand al door iedereen wordt opgemerkt. 

Pedicure/manicure en afslankende lichaamsbehandelingen behoren ook tot onze dagelijkse werkzaamheden.

 
 

Onze behandelingen


Kennismakingsbehandeling Bent u benieuwd of wij u versteld kunnen doen staan? Dan nodigen wij u graag uit om onze allerbeste gezichtsbehandeling tegen hoge korting zelf te komen ervaren!
Lees meer...

Basisbehandeling Deze behandeling is geschikt voor de huid die weinig tot geen oneffenheden vertoont. De huid krijgt de basisverzorging en ontspanning wat het op dat moment nodig heeft.
Lees meer...


Biopeeling De 2B Bio-Peeling is een effectieve behandeling voor huidverbetering.
De biopeeling pakt veelvoorkomende huidproblemen aan zoals acne, pigmentvlekken, littekens, rimpels en couperose.
Lees meer...


Definitieve ontharing Het definitief ontharen van overbeharing op lichaam en gezicht  is mogelijk door middel van de behandelingen elektrisch ontharen en IPL ontharen.
Lees meer...


Permanente make-up Wilt u er ook op alle momenten van de dag verzorgd uitzien? En wilt u geen risico's nemen met uw uiterlijk? Maak dan een afspraak om uw permanente make-up te laten verzorgen door Cléophée. 

Lees meer...
 

Pedicure Ons laagste lichaamsdeel vergeten we nog wel eens. Terwijl de voeten ons hele gewicht dragen bij elke stap die we zetten. Uw voeten gezond houden of van uw klachten af? Uw voeten verdienen wat extra zorg en aandacht.
Lees meer...


Wimperpermanent Korte of lange wimpers, ook uw ogen kunnen stralen! Mooie gekrulde wimpers accentueert de ogen. Wimperpermanent geeft 6-8 weken mooi gekrulde en langere wimpers zonder wimperextensions.
Lees meer...


Coagulatie van couperose, fibromen of steelwratjes De directe oplossing bij huidoneffenheden. Met coagulatie worden huidproblemen als rode adertjes, ouderdomsvlekken, bloedblaasjes en steelwratjes zeer snel opgelost.
Lees meer...


Wellness massage Een massage is goed voor totale ontspanning, zowel mentaal als fysiek. Massages bestaan uit verschillende grepen en daardoor wordt er aan elk deeltje van de spier aandacht besteed.
Lees meer...


Een frisse oogopslag Wenkbrauwen en wimpers zijn zeer bepalend voor de uitstraling van uw gezicht. De vorm en kleur geven u uitstraling, ze maken de gezichtsuitdrukking sprekend en fris.
Lees meer...

 

 

Afspraak = afspraak:

Als u onverhoopt niet in staat bent om op uw afspraak te komen, dient u ons dat indien mogelijk minimaal 24 uur van tevoren telefonisch door te geven. Uiteraard is een vriendin of famillielid van harte welkom om de afspraak van u over te nemen als vervanging voor uw afspraak.

Wij zijn helaas genoodzaakt om kritisch te zijn als het gaat om het wegblijven, of op het laatste moment annuleren van afspraken.
Het reserveren van werktijd van een schoonheidsspecialiste en het vrijhouden van een behandelkamer brengen voor ons kosten met zich mee. Uit relationele overwegingen berekenen wij dit bij de 1e keer nog niet aan onze klanten door, het blijft bij een waarschuwing en een aantekening op de klantenkaart. Wanneer voor een tweede keer een afspraak niet wordt nagekomen, wordt 50% van de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Pas bij de 3e keer wordt het volledige tarief doorberekend. Eventuele 1e waarschuwingen op de klantenkaart worden weer ingetrokken wanneer er een jaar voorbij is gegaan zonder verzuim.