Top

Nieuws

Mooie wenkbrauwen voor mooi schoolplein


Openbare basisschool Het Volle Leven is een school in het hart van Scheveningen waar bijna 500 Scheveningse kinderen met plezier naar toe gaan, o.a. mijn eigen dochter en kinderen van onze klanten. In het schooljaar 2016-2017 zal er aan de Rijslag een nieuw schoolgebouw verrijzen. De prachtige ligging in het groen zal ook veel ruimte bieden voor onze kinderen om te spelen en te leren. 

De financiering van het mooie schoolplein maakt helaas geen deel uit van de bouwbudgetten.  Vanuit deze noodzaak ontstond Stichting Vrienden van Het Volle Leven Scheveningen.

Wij zetten ons met het hele team gedurende februari graag extra in voor dit goeie initiatief!
Gedurende de hele maand februari bent u welkom om uw wenkbrauwen (nog) mooier te laten maken.
Laat uw wenkbrauwen epileren of harsen voor €13,95 en wij doneren daarvan € 7,- aan de Stichting Vrienden van het volle leven voor het mooie schoolplein.

Maak daarom gauw nog een afspraak in februari, u mooie wenkbrauwen en de kindjes een mooi schoolplein!31 oktober 2016  Onze team-training: huidafwijkingen

Een ruw plekje dat maar niet weg gaat of een moedervlek die langzaam van grootte en kleur verandert. Het checken van de huid wordt steeds belangrijker. Maar wanneer wordt een huidafwijking gezien als een voorstadium van huidkanker? Huidkanker is onder blanke mensen de meest voorkomende vorm van kanker en komt van alle kankersoorten ook het vaakst voor. Melanoom is de ernstigste vorm van huidkanker, waar jaarlijks ruim 800 mensen aan overlijden. In 2015 kregen bijna 6000 mensen de diagnose melanoom en dit aantal neemt nog steeds toe.

Zo luidde de kop van het nieuwsbericht van RTL Nieuws op 30 april ‘Huisartsen herkennen huidkanker onvoldoende’. Als eerste aanspreekpunt voor patiënten is het de taak van huisartsen om huidkanker te signaleren, maar de kennis om dit goed te doen blijkt vaak niet voldoende aanwezig. Dit terwijl de prognose van huidkanker juist gunstiger blijkt naarmate de afwijking eerder wordt ontdekt en behandeld. Het zijn de schoonheidsspecialisten die de huid van cliënten meerdere keren per jaar van dichtbij zien en kunnen ontdekken of er onregelmatigheden zijn die zich op de huid ontwikkelen. Soms zelfs eerder als de cliënt zelf! Schoonheidsspecialisten zijn daarom bij uitstek geschikt om cliënten te ondersteunen bij de signalering van mogelijke huidkanker. Zo was het prof. dr. Martino Neumann, dermatoloog van het Erasmus MC in Rotterdam, die al een paar jaar geleden zei: “Wie ziet de huid het meest? De schoonheidsspecialist! Wie kan dus het beste huidafwijkingen signaleren? De schoonheidsspecialist! En wie kan een belangrijke rol vervullen in vroegsignalering en preventie? De schoonheidsspecialist!”

Daarom gaan wij op 31 oktober met ons team naar een themabijeenkomst over ‘Huidafwijkingen’ waarbij o.a. dermatoloog mevrouw prof. dr. W. Bergman, verbonden aan het Leidsch Universitair Medisch Centrum, een lezing over de risicofactoren voor huidkanker en het leren kennen en herkennen van beginnende huidafwijkingen bij patiënten in de praktijk. 

Zo zetten we ons als team in, om onze kennis te blijven vergroten betreft het vroegtijdig signaleren van huidafwijkingen.


27 juni 2016 - Brancheregulering

Vanavond was Cléophée bij de branchevereniging ANBOS, om samen met 14 andere schoonheidsspecialisten uit Nederland de eerste start te maken naar het oprichten van een systeem waarbij kwaliteit wordt vastgelegd in een keurmerk.
Voelt nuttig en vereerd om mee te mogen brainstormen over onze brancheregulering.


Juni 2016 - Welkom Anne!  

Graag stellen wij u voor aan ons nieuwe teamlid Anne. Zij is sinds 5 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste, en heeft veel ervaring met het geven van biopeelingen.
Ze laat haar klanten graag ontspannen, werkt resultaatgericht, vindt persoonlijke aandacht erg belangrijk en haar gevoel in de behandeling te leggen.
Ze versterkt ons team voortaan 4 dagen per week: op de maandag, donderdag (incl. koopavond), vrijdag en zaterdag. Anne, welkom in ons team!
April 2016 - Trainingen in Budapest
 
Omdat het altijd goed is te blijven investeren in het opdoen van nieuwe kennis en behandeltechnieken, hebben we met ons team de producent van het nieuwe merk STELLA bezocht in Boedapest voor een uitgebreide training.
We hebben er erg leerzame én gelukkig ook gezellige dagen gehad!
 

     

Opleiding dermatologie


Vanaf 23 maart 2015 zijn Cléophée, Sarah en Shannon gestart met de opleiding dermatologie. Dit sluit perfect aan op de visie van de praktijk, gespecialiseerd in
huidproblemen
. Hiermee investeren we weer in onze vakkennis, en kunnen we de klanten met probleemhuiden voortaan nóg beter voorlichten en samenwerken met de dermatologen met betrekking tot
- Efflorescensieleer en
behandelingsprincipes huidaandoeningen
- Eczeem en allergie, psoriasis en pigmentstoornissen
- Infecties, Acne rosacea
- Huidtumoren en cosmetische chirurgie

Online uw afspraak inplannen

Vanaf nu kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw afspraak inplannen!
Met ons online reserveringssysteem kunt u dit voortaan doen wanneer het u het beste uitkomt.
Klik HIER
Let op, sommige behandelingen behoeven vooraf overleg, zoals permanente make-up.
Neem dan even telefonisch contact met ons op via tel.nr.  070-3225007.IPL-AKTIE: Niet meer harsen? Start nu met IPL voor een gladde huid!

Iedereen die ongewenste haargroei op de onderbenen, bikinilijn en oksels heeft, doet er goed aan om nu te starten met IPL-ontharing.
IPL is een definitieve ontharing methode door middel van flitslicht. IPL staat voor Intense Pulsed Light, een gerichte lichtstraal met hoge intensiteit en razendsnelle pulse. Deze ontharing methode is goedkoper en sneller dan laser ontharing, maar met hetzelfde resultaat, en is daardoor zeer populair geworden. Er kunnen iedere 4 à 6 weken, grotere huidoppervlakten in kortere tijd kunnen worden behandeld, waardoor bijvoorbeeld de benen of de rug in een fractie van de tijd kunnen worden onthaard.
 
IPL Aktie: onderbenen + bikinilijn (standaard) + oksels nu voor € 149,00 per behandeling i.p.v. € 385,00 


Schoonheidsspecialist schoonheidssalon de beautysalon schoonheidsinstituut een schoonheid salon, praktijk instituut in Den Haag 's-gravenhage delft. Voorburg leidschendam den haag omgeving haaglanden scheveningen? Beauty specialist www.cleophee-nanda.nl en www.pupawebwinkel.nl akties kortingen 
@