6 september 2021


Ons Jubileum Magazine!

Wegens de COVID-19 hebben wij ons 20 jarig bestaan helaas niet kunnen vieren zoals wij graag zouden willen. Wij hebben het dit jaar anders aangepakt met een onwijs mooi magazine, waar wij jou meenemen op onze reis van ons 20 jarig bestaan.
Wij willen al onze klanten heel erg bedanken, want jullie hebben een groot deel hieraan bijgedragen. Zonder jullie was dit nooit mogelijk geweest!
Wilt u er graag één hebben, ze ligt op u te wachten in onze salon!

Wij hebben hierbij ook een mooi actie namelijk:
De vriendinnen maand actie.
Kom samen met een vriendin en betaal allebei de helft voor een beautybehandeling.12 april 2021
 
 
 
 

Beste klanten,

Inmiddels zijn we ruim een maand verder na de heropening van onze huidverzorgingspraktijk sinds lockdown. We vinden het zo fijn om iedereen weer te zien, en iedereen geniet zichtbaar van
"een van de weinige uitjes dat men op dit moment nog kan hebben".

Heeft u nog geen nieuwe afspraak gepland? 
Bel ons op tel: 070-3225007 of boek online KLIK HIER

Hieronder treft u de nieuwste aktie voor de komende 4 weken.
Ons team staat uiteraard met inachtneming van het hygiëne protocol, enthousiast voor u klaar!
 
 
Geldig vanaf 12-04-2021 tot en met 10-05-2021

Heeft u vragen, bel of mail ons gerust
of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult!
Boek online via onderstaande button of telefonisch via 070-3225007.

Ps: Vind u onze nieuwe teamfoto ook zo mooi gelukt? In de lastige corona-tijden zijn wij verrast door de lieve, enthousiaste en vooral geduldige inzet van Arnoud van Arnoud Roelofsz fotografie. We zijn zéér dankbaar voor zijn professionele foto's!
Meer info over Arnoud Roelofsz fotografie KLIK HIER
 
 
Boek uw afspraak online
Copyright © 2018. Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk, All rights reserved.


Our mailing address is:
Info@cleophee-nanda.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk
Kanaalweg 15
2584CD Den Haag - Scheveningen
Tel: 070-3225007
E-mail: Info@cleophee-nanda.nl
www.cleophee-nanda.nl12 februari 2021

Trots op ons “lockdown-project”! Onze schoonheidsspecialiste Ilona heeft prachtige slanke handen: perfect om een video op te nemen, en met Cléo als regisseur �
Schoonheidsspecialiste Hanny heeft de perfecte stem voor het inspreken van voice-overs met de info en tips over wat in UNIEK, het RESULTAAT en het VOORDEEL van een product. Onze stagiaire Romy heeft in haar opleiding geleerd om alles bij elkaar te editen tot toffe video’s... gloednieuwe productpresentaties waarbij je advies krijgt van de schoonheidsspecialist...echt een mooi staaltje teamwork in lockdown! ��
Er komen nog teksten bij, maar neem snel alvast een kijkje op ons youtube kanaal om te ontdekken waarom wij behandelen met de producten van 2B Bio Beauty. Laat je ons in een comment weten wat je ervan vind? ��
https://youtu.be/IQ65HgDPs9E


____________________________________


2 februari 2021


Scholen open, lockdown met drie weken verlengd.
Vanavond was er weer een persconferentie over de coronamaatregelen. Hierin kondigt Rutte de heropening van het basisonderwijs aan vanaf 8 februari. En dan opnieuw een harde boodschap: de contactberoepen blijven nog gesloten: tot 2 maart.
Gezien de ontwikkelingen rondom de besmettingscijfers hadden we dit al gevreesd, maar om het dan echt zo te horen, voelt als een klap in het gezicht. We voelen grote teleurstelling. Wat hadden we graag gewild dat we het nieuws zouden krijgen dat we open mochten. Want één ding is wel duidelijk: iedereen wil zo snel mogelijk weer aan het werk!
Hoe nu verder?
In een roadmap beschrijft Rutte welke route gevolgd wordt bij het afschalen van de lockdown. Contactberoepen zijn na de scholen, avondklok en detailhandel aan de beurt. Als dit allemaal lukt dan lijkt het er echt op dat het einde in zicht komt. Vanaf 10 februari mogen winkels producten, op afspraak, door klanten laten afhalen. We horen snel welke regels er voor schoonheidsspecialisten gaan gelden.
Tot die tijd kunt u nog steeds uw huidverzorgingsproducten, make-up of cadeaubonnen online bij ons bestellen via www.cleophee-nanda.nl. Met plezier zullen wij dit kosteloos verzenden of bij u bezorgen.
Blijf gezond, en hopelijk tot snel!
Team Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk


______________________________________


11 mei 2020


Vanaf 11 mei mogen wij weer behandelingen geven. In opdracht van de overheid en hulp van andere organisaties zijn er praktische en uitvoerbare hygiëne protocols opgesteld waaronder schoonheidsspecialisten weer het werk mogen hervatten. Ook zijn er voorwaarden waar u als klant aan moet voldoen.
We hebben ontzettend veel zin om weer aan het werk te gaan, en vragen uw aandacht voor onderstaande voorwaarden:

 

 

Met pijn in ons hart hebben wij vanmiddag de beslissing genomen om per direct de salon tijdelijk te sluiten en alleen bereikbaar te zijn voor (online) product bestellingen.
 

Het is helaas nog niet duidelijk of beautysalons onder de genoemde categorieën van de RIVM vallen.
Wel is duidelijk dat binnen de huidige regelgeving het niet meer mogelijk is onze behandelingen op de kwalitatief hoogwaardige en verantwoordelijke manier uit te voeren die u van ons gewend bent. Bij ons staat uw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats.

 

We moeten daarom meedelen dat wij met ingang van vandaag, maandag 16 maart, onze behandelingen zullen stoppen. Dit zal in ieder geval zijn tot de nu afgekondigde 6 april. Na deze datum zullen we weer met al onze passie en zorg voor u klaar staan, en we hopen we u na die periode weer snel bij ons terug te zien.
 

Gebruikelijk is de bezettingsgraad van onze agenda al vrij hoog. We voorzien dan ook een topdrukte nadat we een aantal weken gesloten zijn geweest. Mocht u zeker willen zijn van een plekje in onze agenda NA 6 APRIL, dan kunt u HIER alvast online een afspraak inplannen.


Tot slot, heeft u producten nodig? Dat kunt u online bestellen via onze webshop, KLIK HIER.
Om u in deze periode extra tegemoet te komen brengen we geen verzendkosten in rekening.

 

Wij wensen u veel sterkte, liefde en warmte voor elkaar in deze bijzondere tijd en verwelkomen u hierna bijzonder graag weer terug.
 

Liefs,
Team Cléophée & Nanda

______________________________________________________________________________________________

DECEMBERSLUITING


Na de drukte van december zijn we vanaf 24 december gesloten om even bij te tanken en heerlijk te genieten van Q-time met onze families. Vanaf 2 januari 2020 staan we weer graag voor u klaar!

We wensen u mooie feestdagen en een stralend nieuwjaar!


______________________________________________________________________________________________

Graag stellen wij u voor aan ons nieuwe teamlid: Ilona!

Een enthousiaste, leergierige, serieuze, spontane en vooral bekwame schoonheidsspecialiste en visagiste met een aantal jaren werkervaring.

Ilona werkte hiervoor in o.a. de Spa van het Kurhaus, en heeft de afgelopen jaren ook extra werkervaring opgebouwd in het geven van biopeeling-behandelingen en definitieve ontharing. Daarmee hebben we een goeie match gevonden met de kwaliteit en specialisaties van onze huidverzorgingspraktijk.

Ze versterkt ons team 3,5 dag per week, op de maandag, dinsdag (incl avond), donderdagochtend en de zaterdagen.

Welkom in ons team, Ilona!


Mooie wenkbrauwen voor mooi schoolplein


Openbare basisschool Het Volle Leven is een school in het hart van Scheveningen waar bijna 500 Scheveningse kinderen met plezier naar toe gaan, o.a. mijn eigen dochter en kinderen van onze klanten. In het schooljaar 2016-2017 zal er aan de Rijslag een nieuw schoolgebouw verrijzen. De prachtige ligging in het groen zal ook veel ruimte bieden voor onze kinderen om te spelen en te leren. 

De financiering van het mooie schoolplein maakt helaas geen deel uit van de bouwbudgetten.  Vanuit deze noodzaak ontstond Stichting Vrienden van Het Volle Leven Scheveningen.

Wij zetten ons met het hele team gedurende februari graag extra in voor dit goeie initiatief!
Gedurende de hele maand februari bent u welkom om uw wenkbrauwen (nog) mooier te laten maken.
Laat uw wenkbrauwen epileren of harsen voor €13,95 en wij doneren daarvan € 7,- aan de Stichting Vrienden van het volle leven voor het mooie schoolplein.

Maak daarom gauw nog een afspraak in februari, u mooie wenkbrauwen en de kindjes een mooi schoolplein!
 31 oktober 2016  Onze team-training: huidafwijkingen

Een ruw plekje dat maar niet weg gaat of een moedervlek die langzaam van grootte en kleur verandert. Het checken van de huid wordt steeds belangrijker. Maar wanneer wordt een huidafwijking gezien als een voorstadium van huidkanker? Huidkanker is onder blanke mensen de meest voorkomende vorm van kanker en komt van alle kankersoorten ook het vaakst voor. Melanoom is de ernstigste vorm van huidkanker, waar jaarlijks ruim 800 mensen aan overlijden. In 2015 kregen bijna 6000 mensen de diagnose melanoom en dit aantal neemt nog steeds toe.

Zo luidde de kop van het nieuwsbericht van RTL Nieuws op 30 april ‘Huisartsen herkennen huidkanker onvoldoende’. Als eerste aanspreekpunt voor patiënten is het de taak van huisartsen om huidkanker te signaleren, maar de kennis om dit goed te doen blijkt vaak niet voldoende aanwezig. Dit terwijl de prognose van huidkanker juist gunstiger blijkt naarmate de afwijking eerder wordt ontdekt en behandeld. Het zijn de schoonheidsspecialisten die de huid van cliënten meerdere keren per jaar van dichtbij zien en kunnen ontdekken of er onregelmatigheden zijn die zich op de huid ontwikkelen. Soms zelfs eerder als de cliënt zelf! Schoonheidsspecialisten zijn daarom bij uitstek geschikt om cliënten te ondersteunen bij de signalering van mogelijke huidkanker. Zo was het prof. dr. Martino Neumann, dermatoloog van het Erasmus MC in Rotterdam, die al een paar jaar geleden zei: “Wie ziet de huid het meest? De schoonheidsspecialist! Wie kan dus het beste huidafwijkingen signaleren? De schoonheidsspecialist! En wie kan een belangrijke rol vervullen in vroegsignalering en preventie? De schoonheidsspecialist!”

Daarom gaan wij op 31 oktober met ons team naar een themabijeenkomst over ‘Huidafwijkingen’ waarbij o.a. dermatoloog mevrouw prof. dr. W. Bergman, verbonden aan het Leidsch Universitair Medisch Centrum, een lezing over de risicofactoren voor huidkanker en het leren kennen en herkennen van beginnende huidafwijkingen bij patiënten in de praktijk. 

Zo zetten we ons als team in, om onze kennis te blijven vergroten betreft het vroegtijdig signaleren van huidafwijkingen.
 
27 juni 2016 - Brancheregulering

Vanavond was Cléophée bij de branchevereniging ANBOS, om samen met 14 andere schoonheidsspecialisten uit Nederland de eerste start te maken naar het oprichten van een systeem waarbij kwaliteit wordt vastgelegd in een keurmerk.
Voelt nuttig en vereerd om mee te mogen brainstormen over onze brancheregulering.


Juni 2016 - Welkom Anne!  

Graag stellen wij u voor aan ons nieuwe teamlid Anne. Zij is sinds 5 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste, en heeft veel ervaring met het geven van biopeelingen.
Ze laat haar klanten graag ontspannen, werkt resultaatgericht, vindt persoonlijke aandacht erg belangrijk en haar gevoel in de behandeling te leggen.
Ze versterkt ons team voortaan 4 dagen per week: op de maandag, donderdag (incl. koopavond), vrijdag en zaterdag. Anne, welkom in ons team!
 


April 2016 - Trainingen in Budapest
 
Omdat het altijd goed is te blijven investeren in het opdoen van nieuwe kennis en behandeltechnieken, hebben we met ons team de producent van het nieuwe merk STELLA bezocht in Boedapest voor een uitgebreide training.
We hebben er erg leerzame én gelukkig ook gezellige dagen gehad!
 

     

Opleiding dermatologie


Vanaf 23 maart 2015 zijn Cléophée, Sarah en Shannon gestart met de opleiding dermatologie. Dit sluit perfect aan op de visie van de praktijk, gespecialiseerd in
huidproblemen
. Hiermee investeren we weer in onze vakkennis, en kunnen we de klanten met probleemhuiden voortaan nóg beter voorlichten en samenwerken met de dermatologen met betrekking tot
- Efflorescensieleer en
behandelingsprincipes huidaandoeningen
- Eczeem en allergie, psoriasis en pigmentstoornissen
- Infecties, Acne rosacea
- Huidtumoren en cosmetische chirurgie

Online uw afspraak inplannen

Vanaf nu kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw afspraak inplannen!
Met ons online reserveringssysteem kunt u dit voortaan doen wanneer het u het beste uitkomt.
Klik HIER
Let op, sommige behandelingen behoeven vooraf overleg, zoals permanente make-up.
Neem dan even telefonisch contact met ons op via tel.nr.  070-3225007.IPL-AKTIE: Niet meer harsen? Start nu met IPL voor een gladde huid!

Iedereen die ongewenste haargroei op de onderbenen, bikinilijn en oksels heeft, doet er goed aan om nu te starten met IPL-ontharing.
IPL is een definitieve ontharing methode door middel van flitslicht. IPL staat voor Intense Pulsed Light, een gerichte lichtstraal met hoge intensiteit en razendsnelle pulse. Deze ontharing methode is goedkoper en sneller dan laser ontharing, maar met hetzelfde resultaat, en is daardoor zeer populair geworden. Er kunnen iedere 4 à 6 weken, grotere huidoppervlakten in kortere tijd kunnen worden behandeld, waardoor bijvoorbeeld de benen of de rug in een fractie van de tijd kunnen worden onthaard.
 
IPL Aktie: onderbenen + bikinilijn (standaard) + oksels nu voor € 149,00 per behandeling i.p.v. € 385,00 
 

 

Schoonheidsspecialist schoonheidssalon de beautysalon schoonheidsinstituut een schoonheid salon, praktijk instituut in Den Haag 's-gravenhage delft. Voorburg leidschendam den haag omgeving haaglanden scheveningen? Beauty specialist www.cleophee-nanda.nl en www.pupawebwinkel.nl akties kortingen Geen producten