Recensies van bezoekers:  5,0/5

Gastenboek

L. Nir 14 november 2018
Namens mij *****
Wie was uw specialist?
Cléophée

A. Kanhai 13 november 2018

Ik kom al een tijdje bij jullie en wordt behandeld door Shannon en Anne en ik ben heel erg tevreden met alles.

Ik geef jullie ☆☆☆☆☆ en ik kom graag terug. M. Lewanski 12 novemer 2018
Namens mij *****
Wie was uw specialist?

Cléophée

L. van Tol 10 november 2018

Ik word al een tijdje door Anne " verzorgd" :) Zij is zeer professional, omdat zij met zorg omgaat met mijn dochter en met mij. Door te luisteren en te zorgen dat je compleet tevreden weg gaat.  Ze gaat goed met de hygiene om.

De sfeer in de salon is goed. Het ziet er mooi uit.

Als ik toch een tip mag geven zou ik meer doen met de entourage tav planten en bloemen. Zeker planten geven nog meer sfeer en schone lucht:)

Ik beoordeel jullie op alles met een 5.A Spaans 7 november 2018
Namens mij *****
Wie was uw specialist?
Cléophée
Vriendelijk verwelkomd; jas aangepakt, drinken aangeboden
Biopeeling en combi verven wenkbrauwen en wimpers. Fijn en ontspannen.
Ben erg tevreden met de behandeling en het resultaat voor mijn huid. Het verven pakt helaas niet altijd goed, waardoor de volgende dag er al een gedeelte niet meer zichtbaar is.
Ik boek nooit direct een afspraak. Ik vind dit fijn om via de site last minute in te boeken.

S. Baptiste 31 oktober 2018
Namens mij ****
Wie was uw specialist?
Shannon
Vriendelijk personeel, Shannon is echt heel gezellig. eigenaresse ook aardig. Mooie salon. Tevreden over de resultaten

B. Kalkman 15 oktober 2018

Namens mij *****
Wie was uw specialist? 

Shannon 

De manier van ontvangst en uitleg is goed georganiseerd en een fijne omgeving.

De behandelingen waren zeer ontspannen, duidelijke routine die zeer praktisch is( eerst verven en daarna biopeeling, fijn schoon resultaat)

Duidelijke instructie en ook aanbeveling gehad voor thuis producten voor een fijne mooie huid. Er is goed met mij meegedacht voor thuisverzorging, ook heb ik wat gekocht voor thuis en daarbij tips gekregen.(reinigen en daarna lotion)

Ik ben tevreden met het resultaat en de deskundigheid van Shannon
Tijdens het afrekenen heb ik een afspraak gemaakt voor de 

feestdagen, er werd meegedacht met welke datum het beste past bij mijn plannen rond de feestdagen.


C. Fieret op 2 oktober 2018
Namens mij  *****.
Ik ben een super tevreden klant!

A.L. Makkinga op 7 februari 2017
Vanaf mijn 30e kreeg ik last van acné. Verschillende behandelingen elders hebben mij niet geholpen. Ik ben nu een tijdje bij jullie onder behandeling en het resultaat mag er zijn!!
Ik gebruik de 2B Bio Beauty producten in combinatie met de BIOLOGISCHE PEELING. Sinds kort ben ik ook gestart met de MICRO-NEEDLING in verband met de acne-littekentjes. Na 1 behandeling waren de littekens al zichtbaar verminderd! Met naaldjes worden behandeld in het gezicht leek mij ontzettend eng, maar het valt echt 100% mee en het is de moeite waar. Ik ben zeer tevreden. Ook over de vriendelijke en professionele wijze waarop ik word behandeld door Shannon.


J. Panday geplaatst op 8 februari 2016
Goede wimperpermanent voor Aziatische wimpers!
Erg tevreden!

Grace Quinque geplaatst op 28 juni 2016
Great place, friendly staff & ofcourse very pro!! 

Thank you Sarah 

T. Blokpoel geplaatst op 23 maart 2015
Kom al sinds de oprichting in de Huidverzorgingspraktijk. Neem om de 4-6 weken een biopeeling. Heerlijk en mijn huid is er zo op vooruit gegaan. Mijzelf even laten verwennen in de hectische tijd door een geweldig team.

Marie-Jose Schnieders geplaatst op 21 maart 2015

Mijn huid was aan een oppepper toe, deze oogde namelijk vaal. Cléophée raadde me toen de 2B Biobeauty Biopeeling aan. Deze peeling zou de conditie van mijn huid aanzienlijk verbeteren aldus Cléophée. Toen ze vervolgens vertelde dat er voor deze peeling een kennismakingsactie was ging ik overstag. De behandeling duurde ruim een uur en zou na 10 dagen optimaal resultaat laten zien. Direct na de behandeling zag ik al dat mijn huid meer glans had. ‘S avonds prikte mijn huid wel een beetje, waar Cléophée me ook al voor gewaarschuwd had. En inderdaad mijn huid ziet er beter uit: egaler, meer kleur en een mooie glans. Ik ben inmiddels overtuigd van het resultaat en heb de peeling al vaker laten doen.

J. Jadoenath geplaatst op 18 maart 2015

Ik kom er al jaren, sinds de oprichting eigenlijk. Weleens een ander geprobeerd maar ik blijf terugkomen. In het begin kwam ik iedere maand, nu is mijn huid zo opgeknapt dat ik niet meer zo vaak hoef te komen. Ik heb mijn zoon ook ermee "besmet" (20 jaar), hij wil geen andere salon.

J. Schelling geplaatst op 17 maart 2015
De 2B Biopeeling schijnt het paradepaardje te zijn van Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk, en terecht. Elke 6 weken onderga ik de biopeeling bij Shannon en kom er altijd weer met een nieuwe huid vandaan. De mogelijkheid om online een afspraak te maken vind ik ideaal!

Sanne geplaatst op 15 maart 2015
Super goede service! En je kan super makkelijk een afspraak maken. Verder is dde behandeling erg ontspannen en je hebt echt het gevoel dat je gezicht na de behandeling er weer tegenaan kan. Echt een aanrader!

Gwendy geplaatst op 11 maart 2015
Super salon! Erg vriendelijk en bekwaam personeel!!! Een aanrader voor iedereen!

Miranda Vink geplaatst op 11 maart 2015
Even tijd voor jezelf, heerlijk ontspannen en genieten van de rust en gezelligheid. Zeer professionele medewerkers en top producten. Online even snel kijken of er plaats is en boeken maar, geweldig systeem. Tot snel weer.  

Robin geplaatst op 18 december 2014
Een super schoonheidssalon waar ze luisteren naar je wensen en behoefte en waar je je niet verplicht hoeft te voelen tot iets. Persoonlijke benadering en heel vriendelijk personeel! Dus opzoek naar lieve en leuke schoonheidsspecialisten is deze salon zeker de moeite waard om naar toe te gaan!
 
Gabriella Da Silva geplaatst op Okt 18, 2013
Tot nu toe is de beste die ik ooit heb gehad.
Nu weet ik waar die is ik kom wel terug!

Corrie geplaatst op Apr 25, 2012 3:51 PM
Vandaag weer een heerlijke behandeling, een peeling en een vochtbehandeling daarna mooi opgemaakt door cleo. Het ziet er weer fantasties uit. Al ruim 10 jaar geleden, op zoek naar een schoonheidsspecialiste, door het langs lopen (oude locatie) dicht bij huis een keer gaan proberen en nog nooit spijt van gehad. Altijd hartelijk ontvangen en goede resultaten met de behandelingen. Hoop nog lang bij jullie mijn huid te laten behandelen, het voelt zo goed. Al zal ik Nanda blijven missen we hadden altijd zo gezellig gesprekjes
 
Irene geplaatst op Dec 17, 2011 10:30 PM
Vandaag was er een last-minute ingelaste visagiedag. Cléo heeft me prachtig opgemaakt met make-up van Pupa Milano, ben er zo blij mee!! Het staat zo supermooi en heb mezelf dus goedverwend en de make-up gekocht. :)

Greetje geplaatst op Nov 17, 2011 6:38 PM
Een paar jaar geleden ben ik vanwege mijn probleem huid (eczeem) met enige scepsis begonnen aan de 2B huidproducten met een maandelijkse biopeeling. Ik heb deze aandoening al van kindsbeen af aan en heb veel geprobeerd met zeer wisselende resultaten. Maar met deze combinatie van producten en behandeling heb ik eindelijk het ei van columbus gevonden. Het werkt fantastisch! Mijn huid is in die jaren tot rust gekomen en heel mooi egaal geworden. Ik ben ontzettend tevreden over de producten en de behandeling! Hulde aan met name Nanda die mij daartoe heeft overgehaald.

Heleen geplaatst op Nov 10, 2011 10:09 PM
Enige jaren geleden heb ik permanente makeup laten zetten rondom lippen en ogen. Omdat het geheel vervaagde heb ik weer een nieuwe afspraak gemaakt. Eerst de lippen en een paar weken later rondom de ogen. Dankzij de ontspannen sfeer en goede voorbereiding (goede vaste hand!) is het volledig naar mijn zin uitgevoerd. Ja, natuurlijk doet het even pijn en is het even naar, dat geprik in je huid. Maar met de juiste professionele setting ben je dat snel vergeten.Het resultaat is mooi en ik kan alleen maar mijn complimenten uitspreken over de wijze waarop het is uitgevoerd en kan ik het iedereen aanraden
.pupawebwinkel.nl
Deel uw mening met anderen, en laat een bericht achter!
Schrijf gerust op waarom of waaraan u behandeld wilde worden, wat we daar aan gedaan hebben, welk resultaat het u gebracht heeft. Wij zijn erg blij met iedere review!Geen producten