Top

Frisse oogopslag

Frisse oogopslag

 

Mooi gevormde wenkbrauwen en donkere wimpers zijn een must als je er goed uit wilt zien. Mooie wenkbrauwen en wimpers zorgen niet alleen dat je ogen meer uitspringen, maar geven heel het gezicht een mooiere uitstraling. Je wenkbrauwen epileren en wimpers verven is daarom een goede investering in je tijd om er goed uit te zien, ook zonder make-up!

Hoe kunnen wij u helpen?
  • Harsen en epileren van de wenkbrauwen
  • Verven van de wimpers en wenkbrauwen
  • Wimperpermanent
  • Oogbehandeling

Harsen en epileren van wenkbrauwen

Vindt u epileren ook zo vervelend en pijnlijk? Dan is harsen van wenkbrauwen de juiste oplossing! 

Zelf harsen of laten harsen?

Er zijn twee mogelijkheden, zelf harsen of het laten harsen. Er zijn veel meer mensen die er voor kiezen om naar de schoonheidsspecialiste te gaan en hun wenkbrauwen daar te laten harsen. In ons instituut hebben we er de goede en professionele producten en harsapparatuur voor, en een passie voor wenkbrauwen. Onze schoonheidsspecialiste kan u adviseren welke vorm wenkbrauwen er bij uw gezicht past. Bovendien hebben ze de ervaring, routine en daardoor snelheid om deze behandeling professioneel en zo pijnloos mogelijk bij u uit te voeren.
 

Hoe gaat dat, harsen?

Onze schoonheidsspecialistes gebruiken warme hars voor de wenkbrauwen. Dit omdat hars dan vloeibaar wordt. Zodra de hars is opgewarmd wordt dit d.m.v. een professionele fine-liner speciaal voor wenkbrauwen aangebracht op het gedeelte van de wenkbrauw dat buiten de vorm valt. Vervolgens wordt er een strip op de hars aangedrukt en er in één snelle beweging weer afgetrokken. 
 

Doet harsen pijn?

De vraag die iedereen natuurlijk vóór het harsen van de wenkbrauwen stelt. Laten we realistisch blijven, harsen doet men niet voor de ontspanning. Maar het voordeel van harsen is dat het heel snel en in één keer gebeurd. Bovendien zijn, in tegenstelling tot het epileren, ook direct alle lichte donshaartjes weg. Het resultaat is dankzij het harsen erg strak, waar bovendien oogschaduw highlighter egaler en beter blijft zitten. Dus wanneer men harsen tegen het epileren afweegt, is harsen fijner en grondiger dan epileren. Dit omdat je bij epileren steeds weer die pijn voelt bij ieder haartje dat wordt geëpileerd. Het is dus even een vervelend gevoel maar het is dan ook in één seconde gebeurd.

Epileren van de wenkbrauwen
Na het harsen van de wenkbrauwen, zal de schoonheidsspecialist het nog even extra met een scherp pincet nalopen, om zelfs de allerkortste haartjes nog te epileren. Bij Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk in Den Haag gebruiken we dus beide ontharingstechnieken, om het voordeel van beide technieken te benutten.
Indien gewenst kunt u er ook voor kiezen om de wenkbrauwen volledig te laten epileren met een pincet. Dit doen wij bijvoorbeeld bij klanten die overgevoelig zijn voor hars of allergisch voor pleisters, 

Haargroei remmende nabehandeling
U kunt kiezen voor een extra optie, de nabehandeling met Epil Xcel. Deze haargroeiremmende nabehandeling op basis van enzymen droogt de eiwitten uit, waardoor het teruggroeien van haren wordt belemmerd en daardoor vertraagd.


Verven wimpers en wenkbrauwen met henna

In onze huidverzorgingspraktijk verven onze schoonheidsspecialistes niet met chemische verf, maar met zwarte natuurlijke henna. Een eeuwenoude techniek met natuurlijk pigment die de haren bovendien voedt en gezond houdt. Het verven van wimpers geeft mooie sprekende ogen. Zowel lange als korte wimpers hebben dunne uiteinden waarvan de puntjes weinig pigment meer bevatten. Wanneer onze schoonheidsspecialist uw wimpers verft, zullen de uiteinden van de wimpers ook weer gaan opvallen en daardoor de wimpers optisch langer lijken. Wimpers verven geeft de oogcontouren extra contrast, zodat u er ook goed uit ziet zonder make-up in de ochtend, avond en in de zomer.

Wimpers verven
Helaas is niet iedereen gezegend met lange, donkere wimpers die de ogen sprekend en verleidelijk maken. Verven is een goede manier om de aanwezige wimperharen van het allereerste begin bij de huid tot en met het uiterste puntje te kleuren. Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige wimperharen veel zichtbaarder zijn waardoor de wimpers er voller en de ogen er, ook zonder verdere make-up, veel sprekender uitzien. Bovendien hoeft men met geverfde wimpers niet bang te zijn voor uitlopen en is het verven van wimpers en wenkbrauwen dan ook dé oplossing in de zomer en voor mensen met gevoelige ogen.
 
Wenkbrauwen verven
Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Voor mensen met weinig sprekende wenkbrauwen is verven et henna een uitkomst. Onze schoonheidsspecialist adviseert u altijd om het verven van wenkbrauwen te combineren met harsen of epileren van de wenkbrauwen, omdat dit het gezicht al snel een verzorgd uiterlijk geeft. Schrik niet als de kleur van de wenkbrauwen na het verven nét iets te donker is; hoe goed de henna naderhand ook wordt verwijderd, na enkele malen douchen is de felheid er af en blijft de kleur lang en gelijkmatig zitten. Wanneer de kleur direct na het verven exact goed is, bestaat het risico dat het na enkele dagen eigenlijk alweer iets te licht is en dat dan ook blijft. 
 
Hoe lang heb ik er plezier van?
Wimper- en wenkbrauwharen doen er ongeveer een maand over om van begingroei tot uitvallen te komen. Haren die op het moment van verven al "in de planning" staan om er de volgende dag uit te vallen worden natuurlijk na enige tijd vervangen door een nieuwe, ongeverfde, wimperhaar. Het duurt doorgaans een week of drie voor zo’n nieuwe haar weer op volle lengte is. Haren die net uit de matrix zijn doen er nog zo’n vier weken over om uit te vallen. Dit maakt dat de ongeverfde haren het qua aantal zo’n drie weken na het verven langzamerhand van de geverfde gaan winnen. Het duurt tot ongeveer 6 weken na het verven dat er geen geverfde exemplaren meer tussen zitten en het tijd is om de wimpers weer opnieuw te verven. Wanneer je niet wilt wachten tot de wimpers weer flets zijn, maar de sprekende ogen wenst te behouden, raden wij aan om de behandeling iedere 3 à 4 weken bij te houden. 
 
Dit proces gaat ‘s zomers door zonlicht, zwemmen in de zee of chloorwater  etc. wat sneller, ’s winters doen de meeste mensen iets langer met de verfbeurt. Ook wrijven in de ogen (lensgebruik) en gezondheid (in goede gezondheid wisselen haren vlotter) kunnen een klein verschil uitmaken.
 
Wat is het verschil met mascara?
Mascara geeft een dikke laag gekleurde pasta aan de buitenzijde van wimperhaartjes. Meestal bevat mascara ook vezeltjes waardoor een extra volume wordt gecreëerd. Henna dringt daarentegen ín de haarschubben. Daardoor worden ook de uiterste begin en eindpuntjes van de wimpers gekleurd waardoor de volle haarlengte zichtbaar wordt maar de haar veranderd niet van dikte. Zijn de wimpers blond dan zal het effect van wimpers verven groter zijn dan bij donkere wimpers hoewel ook die aan de uiteinden vaak wat lichter zijn en verven ervoor zorgt dat de volledige wimperlengte goed zicht baar is.
 

Wimperpermanent

Voor informatie KLIK HIER
 
Verven wimpers verven wenkbrauwen verven wimpers & wenkbrauwen henna wimpertjes schoonheidssalon beautycenter schoonheidsistituut, schoonheid instituut beauty schoonheidsspecialist den haag 's-gravenhage leidchendam voorburg delft scheveningen beautyspecialist beautician the hague behandeling